Om oss


Jålebukken.no er en liten, personlig sminkebutikk på nett. Butikken drives av makeupartist Tonje Lie, som har lang fartstid fra reklame, film og Det Norske Teater. På Jålebukken.no har Tonje håndplukket de beste produktene fra de beste merkene, som hun selv jobber med.  Vår filosofi er at du ikke trenger sminkepungen full av stæsj, men heller noen få kvalitetsprodukter som virkelig fungerer.  Vi selger bare det vi selv kan gå god for og ingen av Jålebukkens sminkeprodukter er testet på dyr.  Produktene våre er uten allergifremkallende midler og uten parabener.
Vi tar ikke inn varer fra parallellimport og vi får våre varer kun fra godkjente og autoriserte forhandlere eller direkte fra produsenter. Ved å gjøre dette sikrer vi at våre kunder får er ekte varer som ikke er utgått på dato, som har blitt oppbevart i riktig temperatur og er av høy kvalitet.


Frakt:
Vi har fast fraktpris på kr 49,- og fraktfri levering når du handler for over kr 800,-.
Posten har 14 dagers hentefrist på pakker fra man mottar melding. Dersom du ikke henter varene dine hos Posten, vil varene bli returnert til oss. Uavhentede pakker belastes med et gebyr på kr 200,- Dette grunnet Postens gebyrer når de returnerer servicepakken til oss.
Opprinnelig frakt vil ikke krediteres. Eventuelt restbeløp blir kreditert automatisk til ditt kredittkort dersom du har betalt ordren med kredittkort. Levering:

Leveringstiden varierer utfra hvor i landet du bor,  men ligger vanligvis mellom 1-5 virkedager etter at kjøpet er gjennomført. Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid i perioder med mye trafikk hos oss eller vår transportpartner. Ved leveranser til Svalbard gjelder særskilte fraktbetingelser. Kontakt oss for mer informasjon.


Våre merker:
Glo Minerals, Sarah Happ, Bad Norwegian, Ben Nye, Ciate, Davinci make up brushes, Santilea, Ciate, Deborah Lippmann, Ben nye Eyes by togospa  

 

Besøksadresse:

Vammaveien 57

1813 Askim

 

firmaadresse:

Akersgaten 47

0180 Oslo

Organisasjonsnummer: 957 623 034Jålebukken.no © 2017 | Powered by Mystore